گردشگری

چجوری از طریق سرمایه گذاری به فرانسه مهاجرت کنیم؟

چجوری از طریق سرمایه گذاری به فرانسه مهاجرت کنیم؟ برای مهاجرت به فرانسه راه های مختلفی وجود دارد که سرمایه گذاری یکی از آنهاست. اگر اوضاع مالی مناسبی دارید و می خواهید در یک کشور اروپایی سرمایه گذاری کنید، کشور فرانسه می تواند گزینه مناسبی باشد. شما می توانید با خرید ملک، خرید اوراق، کارآفرینی و یا راه های دیگر سرمایه گذاری در فرانسه به این کشور مهاجرت کنید و اقامت این کشور را دریافت کنید. در این مطلب از سایت چجوری به شما خواهیم گفت که چطور مقدمات اخذ ویزای فرانسه از طریق سرمایه گذاری را فراهم کنید.

 

شرایط و ضوابط اقامت با سرمایه گذاری در فرانسه

برای واجد شرایط بودن در برنامه اقامت با سرمایه‌گذاری فرانسه، سرمایه‌گذاران باید در یکی از بخش‌های اقتصادی فرانسه مانند املاک و مستغلات، کسب‌وکارهای نوآورانه، یا پروژه‌های توسعه‌ای سرمایه‌گذاری کنند. هر یک از این گزینه‌ها شرایط خاص خود را دارد، از جمله حداقل میزان سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل برای شهروندان فرانسه. مدارک مالی معتبر، برنامه کسب‌وکار محکم و سابقه‌ای پاک از نظر قانونی از دیگر الزامات هستند.

در حالت کلی، برخی از مهم ترین شروط جهت اخذ ویزای سرمایه گذاری فرانسه عبارت اند از:

  • داشتن پاسپورت معتبر
  • عدم سوپیشینه
  • داشتن سلامت جسمانی
  • اثبات تمکن مالی
  • دریافت بیمه درمانی در فرانسه
  • اثبات محل اقامت خود در فرانسه
  • پرداخت هزینه ویزا

 

چجوری با خرید ملک به فرانسه مهاجرت کنیم؟

یکی از بهترین راه های سرمایه گذاری در فرانسه خرید ملک است. متقاضی موظف است به ازای هر فرد از خانواده خود مساحتی به میزان ۱۷ تا ۳۴ متر مربع را خریداری نماید. هزینه خرید ملک در شهر، ایالت ها و مناطق مختلف فرانسه متفاوت می باشد. برای مثال، قیمت هر متر ملک در شهر پاریس بین 5.300 تا 13.000 یورو می باشد. خرید ملک برای سرمایه گذاری در فرانسه یکی از بهترین روش های مهاجرت به این کشور خواهد بود، زیرا افراد به راحتی می ‌توانند به اقامت کشوری توسعه یافته چون فرانسه دست یابند. نکته قابل ذکر دیگر این است که فرد متقاضی باید مالیات ملکی که خریداری کرده و می خواهند در آن مسکن گزیند را پرداخت نماید. نکته حائز اهمیت در خصوص خرید ملک در فرانسه این است که شما تنها موفق به اخذ اقامت موقت خواهید شد و پاسپورت و تابعیت کشور فرانسه از طریق خرید ملک به طور مستقیم امکان پذیر نمی باشد و تنها روند اخذ تابعیت و پاسپورت را راحت تر پیش می برد.

چجوری از طریق راه اندازی استارتاپ به فرانسه مهاجرت کنیم؟

مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ فرانسه چند روز الی چند هفته است. با این ویزا در فرانسه نمی‌توان اقامت دائم اخذ کرد. ویزای استارتاپ فرانسه ۴ سال اعتبار دارد و قابل تمدید نیست. برای دریافت این ویزا ۱۹٬۲۳۷ یورو (۲۱٬۱۸۶ دلار) سالانه تمکن مالی لازم است.

 

چجوری از طریق خرید اوراق قرضه به فرانسه مهاجرت کنیم؟

یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری در فرانسه می‌تواند خریدن اوراق قرضه باشد. البته لازم به ذکر است که این روش می‌تواند یکی از روش‌های سرمایه‌گذاری باشد که هزینه بیشتری می‌طلبد. درواقع سرمایه‌گذاری از طریق خریدن اوراق قرضه یکی از پرهزینه‌ترین روش‌های سرمایه‌گذاری در فرانسه به شمار می‌رود؛ زیرا لازم است که افراد متقاضی مبلغی بالغ‌بر ۱۰ میلیون دلار داشته باشند تا بتوانند برای خریدن اوراق قرضه اقدام کنند.

در فرانسه با هزینه‌های ۱۰۰ هزار یورو‌ (۱۱۰٬۱۳۲ دلار) به بالا، امکان سرمایه گذاری از طریق خرید اوراق قرضه وجود دارد اما سرمایه گذاری در فرانسه از طریق خرید اوراق قرضه منجر به اقامت نمی‌شود.

 

چجوری از طریق ثبت شرکت به فرانسه مهاجرت کنیم؟

ثبت شرکت، یکی از بهترین روش های سرمایه گذاری در کشورهای مختلف جهان است که درصد موفقیت بالایی دارد و در کوتاه ترین زمان ممکن، منجر به اخذ اقامت کشور موردنظر میشود. در خصوص فرانسه نیز باید بدانید که اقتصاد قوی این کشور باعث شده است تا متقاضیان مهاجرت به فرانسه از طریق سرمایه گذاری، اقدام به ثبت انواع شرکت در این کشور بی نظیر اروپایی نمایند.

در روش ثبت شرکت، متقاضیان باید با ارائه یک بیزنس پلن با همان طرح تجاری جدید و خلاقانه، ثابت کنند که فعالیت های تجاری شرکت آنها، به نفع اقتصاد فرانسه است و باعث رونق آن می شود. در صورتی که طرح تجاری ارائه شده، به تایید اداره تجارت و بازرگانی فرانسه برسد، متقاضیان میتوانند ویزای سرمایه گذاری فرانسه را دریافت نموده و سپس اقامت فرانسه از طریق سرمایه گذاری را به دست آورند.

انواعی مختلفی از شرکت در فرانسه قابل ثبت میباشد که محبوب ترین آنها به شرح زیر است:

  • شرکت ها با مسئولیت محدود (EURL)
  • شرکت های SARL
  • شرکت های سهامی SAS
  • شعبه ای از یک شرکت مادر که در خارج از فرانسه قرار دارد

 

چجوری از طریق خودحمایتی به فرانسه مهاجرت کنیم؟

خود حمایتی فرانسه یکی از روش های سرمایه گذاری خارجی است که متقاضی حین اقدام برای آن باید ثابت کند که از توان مالی بالایی برخوردار است به گونه ای که برای امرار معاش در آن کشور نیازی به کار کردن و کسب درآمد از طریق کار کردن برای دیگران ندارد و بدون کار کردن قادر است که به لحاظ مالی و اقتصادی از خود و خانواده اش حمایت کند. از شرایط سرمایه گذاری در فرانسه از طریق خود حمایتی می توان به موارد زیر اشاره نمود :

سرمایه گذار اصلی می بایست با ارائه پرینت حساب بانکی اش نشان دهد که 40 هزار یورو ( یا معادل ریالی آن ) برای مدت شش ماه روی حساب دارد.

به ازای همسر باید مبلغ 20 هزار یورو ( یا معادل ریالی آن ) را بر روی حساب بانکی اش نشان دهد.

و به ازای هر فرزند زیر 18 سال مبلغ 10 هزار یورو‌ ( یا معادل ریالی آن )‌

و در آخر باید گفت که یکی از مزایای بسیار بارز سرمایه گذاری در فرانسه بدست آوردن اقامت دائم و نهایتا پاسپورت فرانسه بدون شرط حضور اجباری در خاک این کشور است.

 

چجوری از طریق کارآفرینی به فرانسه مهاجرت کنیم؟

یکی دیگر از انواع روش سرمایه گذاری در فرانسه، کارآفرینی در این کشور است. ایجاد اشتغال در کشور فرانسه توسط دولت این کشور حمایت‌های زیادی می‌شود. همین مسئله نیز موجب شده تا افرادی که دارای یک بیزینس پلن خوب هستند برای کارآفرینی و دریافت اقامت به کشور فرانسه مهاجرت کنند.

از ویژگی‌های سرمایه‌گذاری از طریق این روش می‌توان به دریافت اقامت دائم کشور فرانسه نیز اشاره کرد که پس از پنج سال اقامت در این کشور به متقاضیان اعطا می‌شود.

سرمایه گذاری در فرانسه از طریق کارآفرینی نیاز به یک سری مدارک مانند بیزینس پلن، مدارک شناسایی، رزومه تحصیلی و کاری مناسب و تمکن مالی دارد. کارآفرینی در کشور فرانسه نیازمند سرمایه اولیه زیادی نمی‌باشد و شما می‌توانید در صورت نداشتن سرمایه زیاد، از کمک‌های مالی شرکت‌های مربوطه در فرانسه نیز استفاده کنید.

مهم‌ترین مدرک برای دریافت مجوز ایجاد اشتغال در کشور فرانسه بیزینس پلن (Business plan) است. بیزینس پلن یا همان طرح کسب‌وکار شما برای مورد قبول شدن در کشور فرانسه باید کارآمد، به روز و اجرایی باشد. محتویات یک بیزینس پلن قابل قبول به شرح زیر است:

  • توصیف بیزینس به صورت صورت خلاصه و مفید
  • مشخص کردن جامعه هدف شرکت
  • تحلیل بازار کار حوزه مربوط به بیزینس‌تان
  • اهداف شما از شروع کسب‌وکار
  • مشخص کردن رقیبان احتمالی
  • توصیف نیازهای اولیه شرکت خود
  • ارائه یک برنامه بازاریابی مناسب برای تبلیغ شرکت
  • انتخاب یک مکان مناسب برای تاسیس شرکت
  • هزینه‌های مورد نیاز برای تاسیس شرکت
  • توصیف نحوه مدیریت‌تان به صورت خلاصه
  • توصیف عواملی که شرکت شما را تحت خطر ورشکستگی قرار می‌دهد
  • ارائه استراتژی‌های توسعه

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا